Välj en sida

De är tillbaka – Khaleesi, familjen Lannister och (fingers crossed!) Jon Snow. Den efterlängtade Game of Thrones-premiären är äntligen här och vi som bor i den här delen av världen vet att vintern mycket väl kan vara på väg, även i april.

Dags, med andra ord, att bulla upp med massor av snacks och godsaker inför denna peppiga tilldragelse! Här är allt du behöver:

1) Chips. Du behöver chips. Hemmagjorda potatischips med flingsalt (mums!), ostiga parmesanchips och kanske till och med en chipskaka.

2) Smågodis. Här gäller regeln “ju mer desto bättre”. Jag rekommenderar hemmagjorda geléhjärtan, marshmallows, lakritsfudge och rejäla mängder choklad så som snickers, hemmagjord bounty och en rejäl omgång kexchoklad.

3) Glass. Krämig vaniljglass (här är det givetvis påbjudet med diverse tillbehör, som chokladsås, maränger och strössel), bästa saltlakritsglassen, cookies-and-cream-glass och kanske också en frisk mangoglass!

Sådär! Nu är det bara att krypa upp i favoritfåtöljen och låta spelet börja!

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest