Välj en sida

Vi äter senfrukost i dag, med starkt kaffe och frozen fruit till efterrätt.  Det är ett snabbt och nyttigare sätt att göra glass av frusen frukt och lite yoghurt. Som en smoothie fast iskall och med glassigare konsistens. Den godaste varianten jag vet är snabb mangoglass. För att mango är så gott så att jag vet inte vad!

Man behöver bara två ingredienser för att göra den här glassen och om det kniper så kan man skippa yoghurten och göra den på enbart mango. Himla lättgjord alltså! Och ingen människa kan tro att den i stort sett bara innehåller frukt. Så släng er i väggen italienska gelaterior och snoffsiga restauranger. Så här löjligt enkelt gör man världens bästa glass!

Mangoglass

Snabbaste mangoglassen i stan!

SNABB MANGOGLASS

  • 250 gram frusen mango
  • några matskedar yoghurt (vill man ha en lite sötare glass kan man använda vaniljyoghurt)

Mixa allt medan mangon fortfarande är hård och frusen. Häll upp i glas och servera.

Nyttig glass

 

 

Tips gärna dina vänner om det här receptet! Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela!

För att följa Söta saker på Instagram: klicka här!

För att följa Söta saker på Facebook: klicka här!

Kommentarer

Pin It on Pinterest