Välj en sida

En av mina närmaste vänner är för evigt förlorad till LCHF-dieten och det kan vara lögn att komma på något nytt och roligt att bjuda henne på vid festliga tillfällen. De här parmesanchipsen är dock ett superenkelt litet tilltugg  – goda att äta som de är (oavsett om man gillar kolhydrater eller inte) och fina att servera till någon trevlig förrätt eller soppa om man hellre vill det. Allt som behövs är parmesanost och lite svartpeppar.

200 g fin parmesanost
svartpeppar efter smak

Riv parmesanosten fint och strö ut den i små högar med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till varje hög försiktigt med fingrarna och mal över lite svartpeppar. Grädda i övre delen av ugnen i 175 grader i 5 minuter eller tills chipsen är gyllengula. Låt svalna och ta loss från pappret med en kniv.

Kommentarer

Pin It on Pinterest