Välj en sida

Här har jag samlat fem goda saker att baka i advent. Underbara kakor (och ett par bullar) att servera till adventsfikat!

Julfina chocolate chip cookies

Sega julkakor. Chocolate chip cookies med rödgröna nonstop istället för choklad för den som gillar amerikanskt och färgglatt.

Kakor till advent

Polkagrisbiscotti

Världens enklaste biscottirecept som man kan smaksätta som man vill. Juliga och fantastiskt goda blir de med rödrandiga polkagriskarameller.

Adventskakor

Pepparkakscupcakes

Mjuka pepparkaksmuffins med underbart krämig glasyr är mina favoritkakor i jul. extra fina blir de med söta små godisskruvar på toppen.

Muffins till advent

Ingefärskakor

Ett lite brittiskt inslag på kakbordet och ett roligt alternativ till de klassiska pepparkakorna. Dessutom en fantastiskt bra gå-bort-present om man ska på vintrigt adventskalas.

Klassiska pepparkakor

Det är inte alls svårt att göra egen pepparkaksdeg och kakorna (liksom degen) blir mycket godare än med den köpta.

Och de godaste julbullarna…

Mandelmassabullar

Det är nästan svårt att beskriva hur goda de här bullarna blir. Mandelmassan, som man med fördel gör själv, gör dem alldeles saftiga och sega inuti.

Amerikanska saffransbullar

Jag älskar färgen som bullar och andra bakverk får av saffran. Mitt favoritrecept på saffransbullar är de här amerikanska långpannebullarna, som garneras med vit glasyr och bryts i stora, saftiga bitar innan servering.

Ha en fin söndag, käraste ni!

Bild 1, 3, 6 och 7 Josefin.

Kommentarer

Pin It on Pinterest