Välj en sida
midsommartårtor recept

Underbara midsommartårtor för alla smaker! Foto: Josefin Casteryd.

Äntligen, äntligen börjar det kännas som sommar, hörrni! Jag har firat den nya årstiden med att minst en gång om dagen äta krämig glass från glasshuset runt knuten från mitt nya hem (ja, jag bor i paradiset!) i fönstret ut mot gatan. Jag har också hunnit fundera en del på det här med midsommartårtor. Jag kan aldrig välja utan bakar ofta flera stycken så att man kan ta en liten (eller stor) bit av varje. Här är några av mina favoriter – en för varje tårtälskare, kan man säga. Vilken tycker ni att jag ska satsa på i år?

MIDSOMMARTÅRTOR FÖR ALLA SMAKER

För den klassiska tårtälskaren…

Mammas tårta

För den passionerade

Passionerad tårta

För den glassiga

Mangoglasstårta på yoghurt

För den nyttiga

Melontårta

Den kungliga

Prinsesstårta

Den glutenfria

Nötmarängtårta med lingoncurd

Och för den som alltid är ute i sista sekunden.

Sista-minuten-tårta

Kommentarer

Pin It on Pinterest