Välj en sida
Kladdkakans dag

Kladdkakans dag. Snabb och enkel kladdkaka.

Hurra! Äntligen är det Kladdkakans dag och det finns all anledning att fira! Själv har jag fotat kladdkaka så att det stått härliga till den senaste tiden. Det är ett hårt jobb, ska ni veta. Särskilt efteråt när någon arm själ måste provsmaka alltsammans. Eftersom jag inte vill utsätta andra för sådant lidande tar jag ofta ödmjukt och självuppoffrande på mig den uppgiften själv. Det är sådan jag är.

Massor av goda kladdkakerecept hittar ni under kategorin kladdkaka här på Söta saker och för säkerhets skull har jag listat några favoriter här också. En riktigt chokladig och kladdig dag önskar jag er alla!

RECEPT TILL KLADDKAKANS DAG

Snabb och enkel kladdkaka

Vit kladdkaka

Kanelbullekladdkaka

Mississippi mud cake

Kladdkaka utan choklad

Kladdkaketårta

Kladdmuffins

Året är fullt av roliga och goda kakhögtider. Kolla in alla bakrelaterade temadagar i bakkalendern!

Kommentarer

Pin It on Pinterest