Välj en sida

Jaha, tänker ni, det där ser ju ut som en god efterrätt för cirka fyra personer! Ja, säger jag, eller för en person som inte har någon skam i kroppen. Jag vet faktiskt inte vad som hände.  Men inget av det ni ser på denna bild finns kvar.

Som tur är gör man enkelt en ny omgång och ingen behöver få veta att den första ens fanns.

  • 2 rejäla nävar citronmaränger (har man inte tid att göra citronmaränger använder man vanliga)
  • 2 dl vispgrädde
  • ca 5 kulor vaniljglass
  • 3-4 rejäla skedar citronkräm
  • hackad choklad, fudge eller liknande
  • lite rivet citronskal som dekoration

Krossa marängerna grovt. Vispa grädden. Blanda maränger, grädde och glass i en skål och skeda över citronkräm. Hacka choklad eller fudge i småbitar och strö över. Riv lite citronskal på toppen och börja äta!

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest