Välj en sida
Tranbärskakor med vit choklad

Tranbärskakor med vit choklad.

Tranbär och vit choklad är som mint och choklad. De är liksom bara menade att vara tillsammans. Det söta från chokladen bryter så fantastiskt bra mot de lite syrliga torkade bären. Det här är en variant på tranbärskakor med vit choklad som är superlätt att göra och grymt god. Receptet ger ungefär 16 kakor.

 

 

Tranbärskakor med vit choklad
TRANBÄRSKAKOR MED VIT CHOKLAD
  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 1 ägg
  • 50 g vit choklad
  • 1 dl torkade tranbär
  • 3 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 1 tsk vaniljsocker
  1. Blanda smör och socker. Tillsätt ägget och rör ordentligt. Hacka chokladen och rör i tillsammans med de torkade tranbären. Blanda i mjöl, bakpulver och vaniljsocker. Forma till runda bollar och lägg på plåt med bakplåtspapper. Platta till kakorna och grädda i 175 grader i ungefär 12 minuter.

TESTA OCKSÅ: PECANNÖTCOOKIES

Cookies med pecannötkola

Kommentarer

Pin It on Pinterest