Välj en sida
Pannacotta recept

Pannacotta. Foto: Nicklas Thegerström.

Pannacotta är en italiensk efterrätt som baseras på grädde och olika smaksättningar. Vad kan gå fel där liksom?! Det är en nästan löjligt enkel dessert som jag gör väldigt ofta – särskilt när jag inte riktigt har tid att komma på vad jag ska servera. Jag använder alltid gelésocker istället för gelatin i min variant, vilket gör att pannacottan blir helt vegetarisk.

Här kan man variera sig i oändlighet när det gäller smakerna och det man har hemma för tillfället brukar duga fint. Ett roligt tips är att varva olika smaker i ett glas och få en randig pannacotta med exempelvis choklad- och vaniljsmak. Här hittar du några av mina bästa pannacottarecept.

PANNACOTTA

Vaniljpannacotta

Chokladpannacotta

Citronpannacotta

Glöggpannacotta

Pepparkakspannacotta

Kokospannacotta med limesting

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest