Välj en sida

Jag är en stor förespråkare för efterrätter – särskilt mitt i veckan. Den här chokladpannacottan, som jag gjorde igår, är fantastiskt lätt att tillaga och dessutom riktigt riktigt god! Den här chokladpannacottan räcker till två portioner. Och gillar du bättre annan pannacotta kan du kolla receptet på vaniljpannacotta.

Chokladpannacotta.

Chokladpannacotta med björnbär. Superenkel och god dessert.

CHOKLADPANNACOTTA

  • 2 1/2 dl grädde
  • 50 gram mjölkchoklad
  • 1/2 dl gelésocker
  • björnbär eller andra bär till garnering

Värm grädde och gelésocker och rör ner chokladen så att den smälter. Låt sjuda försiktigt i en halv minut under omrörning och häll sedan upp i glas. Låt stelna på en sval plats eller i kylskåpet. Garnera chokladpannacottan med björnbär eller andra bär.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM FÖR FLER SÖTA SAKER OCH GODA RECEPT!

Kommentarer

Pin It on Pinterest