Välj en sida

Här sover vi nuförtiden. Hugo fick ett il häromdagen och bestämde sig för att renovera vårt sovrum. Vi var ganska slarviga med just det rummet när vi flyttade hit och struntade i att riva ner de gamla tapeterna innan vi målade om. Nu har de bucklat sig och börjat lossna och ser inte alls roliga ut.

Igår började arbetet med att riva bort tapeter och skrapa ner taket (som var målat med någon galen 70-talsfärg som hela tiden krackelerade) i stora högar och i dag var Hugos mamma här och hjälpte till att sätta upp grundtapet, som vi ska måla på när taket är spacklat. Sedan återstår bara att välja färg… Det lutar just nu åt en brun nyans, men jag kan inte riktigt bestämma mig (tips mottages tacksamt)!

Sjukt tillfredsställande att riva ner gamla tapeter – vet inte hur många lager det var. Och det allra finaste med renovering är ju att man får campa i vardagsrummet under tiden man röjer, med madrass på golvet och hela familjen i en enda stor hög. Typ det mysigaste som finns!

En annan mysig sak med renovering är ju fikat. I går bakade jag en superenkel mjuk äppelkaka med kanel av några av de vansinniga mängder äpplen mamma varit här och lämnat. I dag hittade jag lussebullar i frysen (Obs! från ett juljobb för några veckor sedan –inte från förra julen) som jag värmde i ugnen och bjöd på till kaffet.

På kvällsrundan gick Moses och jag förbi Raw och köpte med oss en massa olika rätter som vi delade på till middag efter ett ordentligt dagsverke. Nu blir det morotsjuice (både Otto och jag har väldigt konstigt nog spårat på en variant med svartpeppar och gurkmeja!), smågodis och Boston Legal i sängen i vårt provisoriska sovrum.

Kommentarer

Pin It on Pinterest