Välj en sida
Ädelostkräm till pepparkakorna. Foto: Josefin Casteryd.

Ädelostkräm till pepparkakorna. Foto: Josefin Casteryd.

Jag minns när det helt plötsligt blev galet populärt att kombinera ädelost och pepparkakor på adventsfikor och glöggbjudningar. Man tyckte liksom att det var HELT galet och så nyskapande och spännande att man nästan gick av på mitten. Men faktum är ju att det nästan är konstigt att den här kombon inte hittats på tidigare. Ost och smör på pepparkakor har ju liksom alltid varit en succé!

Numera är den nästan lag på att servera någon typ av ädelost till pepparkakorna. Här har jag gjort en klassisk ädelostkräm som är lite lättare att bre på kakorna och även lite mildare i smaken. Helt magiskt gott och löjligt enkelt att göra!

 

ÄDELOSTKRÄM
  • 100 g naturell färskost cream cheese
  • 140 g ädelost
  1. Mosa samman färskost och ädelost till en jämn smet. Förvara i burk med lock i kylskåpet och servera till pepparkakorna.

 

TIPS!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR ÄNNU FLER SÖTA SAKER!

Ädelostkräm till pepparkakorna. Foto: Josefin Casteryd.

Foto: Josefin Casteryd.

Kommentarer

Pin It on Pinterest