Välj en sida
tomtefudge

Tomtefudge.

Tomtefudge har blivit en klassiker på julgodisbordet och inte konstigt det! För hur kul är det inte med en fudge som smakar skumtomtar? Mitt recept på denna sofistikerade sötsak har av någon anledning trillat bort i bloggflytten och så kan vi ju inte ha det! Här är den därför igen – julens sockrigaste juleskumsfudge.

 

TOMTEFUDGE
  • 10 skumtomtar
  • 50 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl vispgrädde
  • 150 g finhackad vit choklad
  1. Klipp eller skär tomtarna i småbitar. Rör samman med smör, socker och grädde i en kastrull och värm under omrörning tills allt smält. Ta kastrullen från värmen och rör ner chokladen. Häll i en form klädd med bakplåtspapper eller penslad med rapsolja och ställ att stelna. Skär i rutor.

 

TIPS!

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM FÖR FLER SÖTA SAKER!

Kommentarer

Pin It on Pinterest