Välj en sida
Foto: Josefin Casteryd.

Foto: Josefin Casteryd.

Jag är så sjukt peppad över att äntligen få presentera Söta sakers nya hem för er! Bloggen har fått ett helt nytt utseende och massor av bra funktioner som jag hoppas ska göra det både lättare och roligare att hitta bakinspiration och recept här. Fantastiska Kim har byggt hela sidan med sina bara händer (och väldigt långa rader kod). Visst blev det fint?!

Efter några år på vift känns det litegrann som att komma hem igen – fast till ett nyrenoverat och uppiffat hus som man bara vill gå runt i och lära känna på nytt. Jag hoppas att ni ska känna likadant!

Jag vill jättegärna höra vad ni tycker, så kom gärna med tips och synpunkter eller frågor i kommentarerna!

Välkomna på husesyn, ta en bit tårta och känn er som hemma!

Kram,

Therésia

Kommentarer

Pin It on Pinterest