Välj en sida
Virgin mojito recept

Alkoholfri mojito – “Virgin Mojito” med citron och mynta.

En frisk och lätt myntalemonad är den lyxigaste sommardrinken jag vet! Som en mojito, fast utan alkohol, på ett ungefär. Jag gör den med citron, men det går också fint att använda lime om man hellre vill det.

VIRGIN MOJITO

  • is (krossad eller i bitar)
  • en näve färsk mynta
  • 1 msk sockerlag
  • 1/2 pressad citron
  • 2 dl mineralvatten

Fyll ett glas till hälften med is och tryck ner en näve färsk mynta. Blanda sockerlag (egen gör man genom att blanda lika delar hett vatten och socker och sedan låta blandningen svalna) och pressad citron och häll över isen och myntan. Fyll upp med mineralvatten och rör om med en sked.

TESTA OCKSÅ: MANGO LEMONADE

Mangolemonad (Mango lemonade)

Kommentarer

Pin It on Pinterest