Välj en sida

Jag är alldeles för harig för att se på skräckfilmer och allt som handlar om zombier (eller rymden – jag får panik bara av att tänka på rymden!) är off limits för mig. De få gånger jag tvingats konfronterats med min zombiefobi har den förvärrats. För inte nog med att de odöda verkar helt omöjliga att resonera med – de ÄTER tydligen folks hjärnor också. Vem kommer ens på något sådant?

För att skydda mig och de mina från att bli zombieföda under Halloweenhelgen har jag bakat distraherande hjärnkakor. Jag manar er alla att göra likadant!

zombiekakor

Zombiekakor till Halloween.

 

zombiekakor
ZOMBIEKAKOR
  • 75 g smör
  • 2 ägg
  • dl socker
  • dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • rivet skal av en citron
  • 1 dl mjölk
  • vispad grädde
  • valnötter till dekoration
  1. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker och rör de blanda ingredienserna för sig. Rör ner dem tillsammans med det smälta smöret och mjölken. Häll smeten i en smord och bröad långpanna och grädda i cirka 30-40 minuter i 175 grader. Låt svalna, skär i rutor och spritsa en liten klick grädde över varje ruta. Tryck ner valnötshalvor i mitten.

TESTA OCKSÅ: VAMPYRTÅRTA

Vampyrtårta

Kommentarer

Pin It on Pinterest