Välj en sida

I dag är det Kaffets dag! Det känns som om var och varannan matprodukt har sin egen dag nuförtiden, men till skillnad från typ isterbandets och blodkorvens dag känns det här som en dag värd att fira. Helt ärligt så firar jag kaffets dag varje dag. Jag skulle förmodligen falla ner i kramp om jag tvingades vara utan denna gudomliga dryck under en hel dag.

Men kaffe förtjänar kaffebröd, eller hur? Här är några av mina bästa tips på sådana.

Klassiska kanelbullar – det här receptet gör de absolut smörigaste och saftigaste kanelbullarna på jorden.

Croissanter – för den som vill dricka sitt kaffe lite franskare.

Sockerkaka – min mammas recept på bästa kaffetillbehöret.

Chokladtryffel – en liten godbit med mycket smak.

Vad äter ni helst till kaffet?

Kommentarer

Pin It on Pinterest