Välj en sida

Hösten börjar knacka på dörren och jag måste säga att jag tycker att det känns ganska fint. Skiftningarna i årstider är det bästa jag vet och jag försöker suga märgen ur varenda en av dem. Faktum är att hösten är min favorithögtid – åtminstone såhär precis i början. Tända ljus, hett te, regnrusk och nybakade bullar. Jag bakar vansinniga mängder bullar så här års – just för att det känns så himla höstmysigt.

Därför blir temat för Månadens sötsak i september “Bästa bullen” och jag är sjukt peppad på att få ta del av era bästa bullrecept.

Låter det kul? Så gör du för att vara med:

  • Bakar och fotar något på temat och lägger ut på din blogg eller facebooksida (tänk på att inlägget måste vara publikt för att alla ska kunna se det!). Det går utmärkt att posta om en gammal bloggpost om man vill det.
  • Länkar till Söta saker och skriver att posten är ditt bidrag till Månadens sötsak.
  • Skriver en kommentar här nedanför med länk till din post.
  • När månaden är slut samlar jag som vanligt alla härliga bidrag i en enda stor bloggpost och länkar till era sidor!

Mitt bästa bullrecept hittar ni här. Happy baking!

Kommentarer

Pin It on Pinterest