After Christmas cookies - Söta saker
Välj en sida

Det här är nog de enklaste kakorna man kan göra! Har man turen att hitta en stump överbliven mandelmassa i kylen så gör nästan sig själva.

  • 200 g mandelmassa
  • 1 äggvita
  • cocktailbär till dekoration

Riv mandelmassan på ett rivjärn. Vispa äggvitan ordentligt och blanda ner mandelmassan. Forma till små bollar, tryck ner ett cocktailbär i varje kaka och lägg på plåt med bakplåtspapper. Grädda i 10-12 minuter i 175°C.

Recipe in English:

Easily made cookies from left over almond icing. Here’s how to make them.

  • 7 oz almond icing
  • 1 egg white
  • cherries for decorating

Grate the almond icing. Whip the egg white until its fluffy and white and fold in the almond icing. Shape into small balls and set out on a plate covered with baking parchment. Put a cherry in the middle of each ball and press down carefully. Bake at 359°F for 10-12 minutes.

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest