Välj en sida
Chokladdoppade marshmallows recept

Chokladdoppade marshmallows. Foto: Josefin Casteryd.

Chokladdoppade marshmallows är världens enklaste och sötaste godis. Man kan givetvis doppa marshmallows i alla möjliga typer av smaksatt choklad också och använda allt från hackade nötter till smulade pepparkakor på toppen. De här, med vit och mörk choklad, blev väldigt goda. Detta behövs för att göra dem.

 

 

CHOKLADDOPPADE MARSHMALLOWS
  • en påse stora marshmallows
  • 100 g vit choklad
  • 100 g mörk choklad
  • strössel
  • kokosflingor
  1. Smält den vita och mörka chokladen i separata vattenbad. Trä marshmallows på små träspett och doppa i chokladen och sedan i olika sorters strössel eller kokos. Låt svalna och stick ner i ett glas med socker i botten.
Hemmagjort godis

Marshmallows doppade i choklad och strössel. Foto: Nicklas Thegerström.

De här godbitarna är ett hett tips för den som planerar ett barnkalas eller en uppersittarkväll inför jul. Ta fram alla ingredienser och låt ungarna (och de vuxna för den delen) doppa sina egna varianter och kombinationer!

Chokladdoppade marshmallows

Roligt godis att göra själv! Foto: Nicklas Thegerström.

 

TESTA OCKSÅ: MIN GODASTE LAKRITSKOLA!

Lakritskola

Kommentarer

Pin It on Pinterest