Välj en sida
CHokladmuffins

Chokladmuffins.

Dessa  små muffins är otroligt lätta att göra och kräver inte ens att man tar fram elvispen. De fungerar också enligt det underbara konceptet; ju mer choklad, desto bättre. Jag tycker om att blanda vit choklad med mjölkchoklad. Men man kan också baka med till exempel dumlekolor.

 

CHokladmuffins
CHOKLADMUFFINS
  • 125 gram smör
  • 2 dl socker
  • 2 ägg
  • 1 1/2 dl mjölk
  • 4 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk siktat kakao
  • ev. chokladbitar av vit choklad (eller mjölkchoklad eller dumlekola)
  1. Blanda smör och socker och rör sedan i äggen, ett åt gången. Blanda ner övriga ingredienser (förutom chokladbitarna) och häll smeten i små kakformar. Stick ner olika chokladbitar i mitten. Grädda runt 20 minuter i 175 grader.

 

TESTA OCKSÅ:

KLADDMUFFINS

Kladdmuffins

Kommentarer

Pin It on Pinterest