Välj en sida

En så himla fin midsommarhelg har vi haft! Med långfrukostar och sänghäng och pyjamasskjorta ända fram till lunch. Med lite regn och lite sol och väldigt många jordgubbar. Vi har verkligen gått in för att göra så lite som möjligt, för hjälp vad bra man mår av att strunta i saker! Den här våren har varit så himla full av nya måsten och jobb och det har känts extra viktigt att aktivt söka det stilla och lugna för att inte glömma bort det mitt i allt rusande.

Vi har gjort morgnarna längre och kvällarna saktmodigare. Ätit frukost på sängen och bakat tårta istället för att städa (tårta till frukost är för övrigt en väldigt underskattad grej). Vi har promenerat, sill-lunchat och hämtat indiskt från restaurangen på hörnet – som man ju bara måste göra när det ösregnar ute och man är uppvuxen på romantiska New York-filmer.

I går kom Hugos faster på besök och vi drack kaffe och åt kanelbullar medan Otto och Moses hjälptes åt att öppna paket. Det är nog det allra finaste med att bo mitt i stan – att folk kommer förbi på spontankaffe lite när som. Jag älskar det!

Idag ska vi ge oss ut på ärendetur och börja förbereda för några veckor ute i skärgården, för om en vecka börjar sommarlovet! Hoppas att ni haft en fantastisk helg!

Veckans kaka: Jordgubbstårta, såklart!

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest