Välj en sida

Blev du också lätt beroende av den nymodiga mjölkprodukten “vaniljvisp” när den revolutionerade äppelpajsserverandet någon gång på 90-talet? Samma här! Numera, när nyhetens behag lagt sig och smålänningen i mig tagit över, gör jag nästan alltid min egen variant. Superenkelt, helt E-ämnesfritt, med oöverträffad vaniljsmak och gott till praktiskt taget allt! Fruktsallad, paj, fruktkaka, kräm eller kladdkaka till exempel. Här är min version av den goda grädden.

vaniljvisp

 

VANILJVISP
  • 3 dl vispgrädde 40%
  • 1 vaniljstång
  • 2 tsk strösocker
  1. Vispa grädden lätt (godast att göra den väldigt lättvispad tycker jag!) tillsammans med fröna från vaniljstången och strösockret. Klart!

vaniljvisp

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM FÖR FLER SÖTA SAKER!

TESTA OCKSÅ:

Vaniljsås

Kommentarer

Pin It on Pinterest