Välj en sida

Alltså finns det något godare än nystekt tunnbröd? Jag gör det här fuskiga 5-minutersbrödet var och varannan dag nuförtiden och brer på tjockt med potkäs.

Om ni inte testat att göra potkäs är det verkligen mitt bästa frukosttips! Eller kvällsmatstips för den delen. Så himla gott! Man fyller helt enkelt en glasburk med riven ost – gärna olika sorter – några skedar färskost, lite torkad fänkål och eventuellt ett par teskedar konjak och rör ihop alltsammans. Sedan får pottkäsen stå i kylen och dra ett dygn eller så och därefter är det bara att börja äta. Bästa pålägget alla kategorier om ni frågar mig. Dessutom kan man fylla på med mer riven ost allteftersom. Återvinning när den är som bäst alltså!

Här hittar ni receptet på tunnbrödet: 5-minutersbröd

Recipe in English here: 5 minute bread

Potkäs

Potkäs och hemmagjort tunnbröd.

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest