Välj en sida
Enkelt julgodis.

Enkelt julgodis med marshmallows. Foto: Nicklas Thegerström.

Ett väldigt enkelt julgodis som både stora och små kan vara med att göra är marshmallows på pinne. Det blir ett väldigt sött godis som kanske går allra bäst hem hos de lite yngre julfirarna. Framför allt tycker jag att de blir ett fantastiskt färgglatt och fint inslag på godisbordet om man sticker ner dem i ett glas med socker som en söt marshmallowbukett.

Foto: Nicklas Thegerström.

Scroll down for English!

ENKELT JULGODIS

  • grillpinnar i trä
  • stora marshmallows
  • mörk choklad
  • vit choklad
  • kokosflingor, strössel eller hackade nötter

Smält den vita och mörka chokladen i separata vattenbad. Trä marshmallows på små träspett och doppa i chokladen och sedan i olika sorters strössel eller kokos. Låt svalna och stick ner i ett glas med socker i botten.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK FÖR ÄNNU FLER SÖTA SAKER!

Foto: Nicklas Thegerström.

Recipe in English

A super simple DIY Christmas treat that both kids and adults will enjoy making! Put marshmallows on sticks and dip them in melted chocolate (I use dark chocolate and white chocolate). Then dip the tips of each marshmallow in sprinkles or chopped nuts. Place in a jug or glass filled with granulated sugar.

Enkelt julgodis.

Enkelt julgodis. Foto: Nicklas Thegerström.

Kommentarer

Pin It on Pinterest