Välj en sida

Jag älskar att Halloween blivit mer och mer populärt i Sverige de senaste åren. För vad kan vara roligare än att klä ut sig, skrämma slag på varandra och frossa i galna bakverk? De här roliga häxhattarna testade jag att göra häromdagen och de kommer absolut att hamna på Halloweenbordet. Jättesöta att sätta dit ovanpå muffins så att de ser ut som små häxhuvuden!

Du behöver:

  • choklad
  • lite rapsolja
  • frosting
  • runda kex
  • glasstrutar eller glassvåfflor
  • muffins

Hacka och smält chokladen i ett vattenbad. Blanda ner lite rapsolja (1 tsk till 200 g choklad ungefär) i den för att göra den lättare att pensla. Lägg en klick frosting på varje kex och tryck fast en glasstrut i mitten. Pensla “hatten” med choklad och ställ att torka. Spritsa lite frosting på varje muffin och tryck ner hattarna ovanpå.

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest