Snabb midsommartårta – tips för dig som är ute i sista sekunden!
Välj en sida

Ute i sista minuten med midsommartårtan? Gör bästa fusktårtan och få en snabb midsommartårta som är klar på några minuter. Färdiga marängbottnar (jo, man får köpa färdig när det kniper – allt är tillåtet när det gäller tårta!), grädde, lemon curd och massor av jordgubbar. Klart! Ingen kommer att märka något och om man är flitig med grädden kommer tårtan att se precis lika fin ut som den här hemmagjorda pavlovan. Nästan i alla fall.

Snabb midsommartårta

Gör en snabb midsommartårta! Foto: Josefin Casteryd från boken Sött från förr

SNABB MIDSOMMARTÅRTA

  • Marängbottnar
  • Lemon curd
  • Vispad grädde
  • Färska bär

Varva lemon curd, grädde och bär på tårtbottnarna. Klart!

TESTA OCKSÅ: SISTA–MINUTEN–TÅRTA

Sista-minuten-tårta

Kommentarer

Pin It on Pinterest