Välj en sida

Jag vet att vi har pratat om det förut. Hur fånigt det egentligen är, det här med Kanelbullens dag och för den delen och “Äggets dag” och “Kladdkakans dag” och alla andra nyuppfunna jippon som ska få oss att äta extra mycket av någon specifik produkt under en specifik dag. Men å andra sidan gillar vi ju att äta extra mycket av vissa saker, som till exempel kanelbullar, så varför inte bara gå all in och sätta i sig så många man bara orkar när man har chansen?!

Vill man fira dagen med klassiska kanelbullar gör man dem så här. Om man istället känner sig lätt rebellisk och vill testa något kanelfritt, finns det massor av andra goda bullar att välja bland. Här är mina favoriter:

Kardemummabullar

 

Chokladbullar

 

Gotlandsbullar

 

Hasselnötsbullar

 

Jordnötsbullar

 

Kalasbullar

 

Kommentarer

Pin It on Pinterest