Välj en sida

Jag tror inte att någon annan ingrediens i världen ger så mycket glädje och njutning som just choklad. Vi firar med en bit choklad när något roligt hänt. Tröstar oss med den när livet känns tungt. Belönar oss med den när vi gjort något bra. Eller ger bort den till någon vi verkligen gillar. Här är sju underbara recept för alla som älskar choklad:

Chokladbullar

Vill man ge lite mer liv åt de vardagsfikat kan man prova de här fantastiska små chokladbullarna istället för sina vanliga kanelbullar. Lätt beroendeframkallande…

Tigermuffins

Den klassiska tigerkakan, praktiskt förpackad i muffinsformar och med krämig ringlad glasyr över gör succé såväl på kafferep som barnkalas.

Amerikanska chocolate chip brownies

Helt underbara brownies med extra mycket chokladsmak och ett tjockt lager peanut butter frosting ovanpå. Himmelskt gott!

Chokladmarmelad

Ett helt underbart chokladpålägg som är precis lika gott som fyllning i kakor och bullar som till frukostcroissanten.

Mörk kladdkaka med valnötter

Kladdkaka är väl på något sätt alla chokladkakors moderskepp. Den här är extra chokladig i konsistensen och full av rik 70-procentig choklad och valnötter.

Världens bästa chokladkola

Inget godis gör mig på så gott humör som den här chokladkolan. Den har en lite fudgeaktig konsistens och fullkomligt smälter i munnen. Dessutom är den nästan löjligt enkel att koka.

Varm romchoklad

När väderprognoserna skriker vinter ända fram till april gäller det att få i sig så mycket flytande värme som möjligt. Den här underbara varma chokladen med smak av rom gör att mörkret och kylan känns betydligt trevligare.

Kommentarer

Pin It on Pinterest