Välj en sida

För mig är det alla redan helg. En ledig fredag. En extra dag till att bara vara och finnas och inte måsta någonting alls. Jag ska tillbringa den nere i Småland, på bilutflykt med världens bästa mor. Mot vadsomhelst och inget särskilt. Och sedan hem igen. Till kaffe och segsöta muffins.

Imorgon ska jag signera böcker på Bokia i Jönköping. Jag hoppas få träffa några av er där!

Sega vita chokladmuffins:

100 g smör
100 g vit choklad
2 ägg
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 1/2 dl vetemjöl
Hallon till garnering

Rör ägg, vaniljsocker och socker. Smält smöret, rör ut chokladen i det och blanda i. Rör ner vetemjölet. Häll smeten i muffinsformar. Baka dem i cirka 15 minuter i 200 grader. Garnera med några hallon i mitten av varje muffin när de svalnat något.

Kommentarer

Pin It on Pinterest