Välj en sida

Åh, vilken vecka det har varit, hörrni! Här i Stockholm har trafiken stannat av all snö och långa lämmeltåg av påpälsade stadsbor har promenerat över broarna om mornarna. För mig har det också varit sista veckan på jobbet och jag har haft så mycket att göra att jag knappt hunnit andas. Men nu är det över och på måndag börjar det spännande äventyret att göra en bok. Det ska bli otroligt kul att dela den resan med er. Men mer om det snart. Först lite blogginspiration från veckan som gått och en bild som längtar till varmare dagar.

Finaste isglassarna, som påminner om sommar och salttovigt hår. Från Paula på Cookie shop såklart. (Bilden är lånat från henne).

Jag brukar inte vara jätteförtjust i godsaker med kaffesmak, men håll med om att den här glassen från Brown eyed baker ser god ut!

När jag bodde i Lund serverade stans bästa café en citronmarängpaj som nådde ända upp till himlen. Den här, från My baking addiction, ser ut att kunna vistas i samma sällskap utan att skämmas.

På måndag sammanställer jag alla fina bidrag till Månadens sötsak. Ni som inte hunnit kärleksbaka – skynda, skynda! I morgon är sista februari.

Kommentarer

Pin It on Pinterest