Välj en sida

Sirapsäpplen måste vara det vackraste och vintrigaste man kan göra i matväg. De känns så vansinnigt Dickens och Harry Potter. Och lite Snövit och de sju dvärgarna om man är på det humöret. Jag blev inspirerad av den här fina bloggen och gjorde dessa igår. De blev väldigt juliga tycker jag. Och precis så söta som de ser ut.

sirapsäpplen

Sirapsäpplen med Snövitkänsla.

 

 

sirapsäpplen
SIRAPSÄPPLEN
  • 2 dl strösocker
  • 1 dl vatten
  • 1 dl ljus sirap
  1. Blanda och koka allt i en gryta eller stekpanna tills sockret smält och sirapen är seg, men inte brun. Doppa äpplena helt i sirapen och låt dem svalna på fat. Om man inte tycker att de blir kladdiga nog kan man doppa dem flera gånger och låta dem stelna lite däremellan.
SERVERA TILL VANILJGLASS

Vaniljglass

Kommentarer

Pin It on Pinterest