Välj en sida

Söta saker i Dagen

Så här fint blev julbaksreportaget i Dagen i dag! En skrämmande stor bild på mig tar upp nästan en hel sida – blev alldeles svimfärdig när jag först såg den – och en hel massa fina bilder på bakverken som Josefin tagit. Kul va?
För er som inte får tidningen i brevlådan (den verkar lite krånglig att köpa i lösnummer för er som undrat) tänker jag att vi givetvis kör en julbaksextravaganza, med en massa bilder och recept här på Söta saker också. Först ut blir de fullkomligt fantastiska bullarna med mandelmassa som är med i reportaget och som jag inte kunde låta bli att baka en helt ny omgång av i går kväll. De kommer inom kort. I en alldeles egen bloggpost. På en blogg nära dig.
Tills dess kan man tjuvtitta på recepten på dagen.se.

Kommentarer

Pin It on Pinterest