Välj en sida
cookies and cream glass recept

Cookies and cream-glass. Godaste kakglassen i världen!

Eftersom jag har ätit upp nästan all Häagen-Dazsglass med smak av brownies är frysen alldeles för glassfri för att det ska kännas bekvämt. Så nu har jag gjort cookies and cream-glass, så att vi klarar oss ett tag till. Den blir faktiskt nästan precis lika god som den är när man köper den i alldeles för stor bägare i USA!

 

COOKIES AND CREAM-GLASS
  • 2 ägg
  • 1 dl strösocker
  • 2 1/2 dl standardmjölk
  • 2 dl grädde
  • 16 oreokakor
  1. Vispa ihop ägg och socker och blanda ner mjölken. Låt blandningen sjuda försiktigt under omrörning tills den blir tjock. När smeten har svalnat – blanda i grädden. Krossa oreokakorna i småbitar med en sked i en skål. Blanda ner, häll i en burk och ställ i frysen. Rör om lite då och då tills glassen fryst så att den blir jämn. Ta fram en stund innan servering så att den mjuknar.

 

TIPS: BAKA EGNA OREO COOKIES!

Hemmagjorda oreokakor

Kommentarer

Pin It on Pinterest