Välj en sida
Recept på amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor med lönnsirap och blåbär.

Något av det finaste med helg är att det finns tid att äta frukost ända fram till lunch. Och det finaste man kan äta ända fram till lunch är pannkakor. Helst sådär tjocka amerikanska. De här gör jag ofta. Med blåbär eller lingon, vaniljglass, florsocker och massor av lönnsirap.

 

Recept på amerikanska pannkakor
AMERIKANSKA PANNKAKOR
  • 2 1/2 dl mjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • en nypa salt
  • 3 msk socker
  • 2 1/2 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 2 msk smält smör
  1. Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker och rör sedan i de övriga ingredienserna. Grädda i en liten stekpanna så att pannkakorna blir riktigt tjocka och garnera med pudrat florsocker, bär och lönnsirap.

recept på amerikanska pannkakor

Amerikanska pannkakor

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM OCH FACEBOOK!

 

DELA DETTA INLÄGG:

Kommentarer

Pin It on Pinterest