Välj en sida

Mina böcker

Småkakor

Här hittar man lättföljda recept på allt ifrån klassiska kafferepskakor till amerikanska cookies, italienska skorpor och hemmagjorda varianter på älskade köpekakor. 100 sidor i danskt band.  Klicka här för att beställa!

 

Mjuka kakor

I den här boken hittar du allt från enkla långpannerutor till amerikanska kladdkakor och spännande varianter på den klassiska sockerkakan. Här finns lättföljda recept och inspirerande bilder på fikafavoriter som kärleksmums, morotskaka och cheesecake, saftiga fruktkakor, supersega blondies och chocolate chip cake. Och så får du veta hur man gör gudomligt krämiga brownies med bara två ingredienser. Klicka här för att beställa!

 

Godis

I den här boken hittar du allt från sega kolor till geléhjärtan, marshmallows, hårda karameller, fudge och pastiller. Enkla och lättföljda recept för både vana bagare och godissugna nybörjare, med inspirerande bilder och massor av baktips. Vad sägs till exempel om hemmagjord kexchoklad, sura remmar och fransk nougat? Eller varför inte göra sitt eget godishalsband! Klicka här för att beställa!

 

Julens söta saker

Det här är min julbok – full av allt sött som hör julen till. Bullar, kakor, efterrätter och givetvis rejäla mängder julgodis! 185 sidor i halvklotband. Klicka här för att beställa!

 

Sött från förr 

En somrig bakbok, med massor av historiska recept på kakor, bullar, efterrätter och annat sött. Och givetvis en hel del smarta husmorstips från mormors och mormors mors tid. 181 sidor i halvklotband. Klicka här för att beställa boken!

 

Söta saker

Det här är min allra första kakbok, som jag gjorde när den här bloggen var ny. Jag älskar den fortfarande! Tyvärr är den slutsåld från förlaget för tillfället.

 

Samtliga böcker är utgivna av Votum förlag.

 

Pin It on Pinterest