Välj en sida

Det har varit ganska tyst på den här bloggen de senaste månaderna och jag har varken haft tid att skriva eller baka på fritiden den här våren. Massor av jobb, en tvååring som börjat förskolan och en ny liten bebis i magen har gjort att annat fått vänta. Ganska skönt på ett sätt, men också lite trist att bara skriva åt andra och inget åt mig själv.

I mitten av maj kom han så äntligen – världens finaste lilla lillebror. Nu väntar en sommar tillsammans med min familj och långledigt från jobb och uppdrag efter det. Äntligen finns det tid till sådant jag älskar och saknat! Bloggen är en av de sakerna och jag hoppas att ni vill följa med nu när den kanske blir lite mer av en blandning av både kakor, familj, vardag och allt annat som är fint med livet.

Kommentarer

Pin It on Pinterest