Välj en sida

Släng er i väggen, Vouge och Marie Claire! För en lantis som jag finns det inte mycket som slår att få vara med i tidningen Land. I nya numret hittar ni ett helt gäng recept från min bok Sött från förr och tre sidor med kakor och bakverk inspirerade av hur man bakade förra seklet. Så himla kul!

Förutom att läsa Land har jag varit förtidsröstningssällskap denna lördag. Jag röstade redan i onsdags, men Hugo och halva Kungsholmen hade bestämt sig för att rösta idag så medan han stod i längsta kön till biblioteket gick Otto och jag och åt Budapestbakelse på Thelins. Nu blir det Eton Mess på nektariner och ett avsnitt av Boston Legal. Kanske två. Och så ska Hugo och jag försöka bestämma vilken väggfärg vi ha i sovrummet. Hoppas att ni har en fin kväll allihop!

Kommentarer

Pin It on Pinterest