Välj en sida

I måndags for vi äntligen ut i skärgården. Jag har längtat något så vansinnigt efter enslighet och vila de senaste veckorna. Det har varit galet mycket jobb och jag måste säga att det är svårt att koppla bort – även om man innerst inne vet att det inte är värt att stressa upp sig över.

Men nu är vi här. I två veckor ska vi bara vara. Leta daggmask och plocka hallon. Äta dubbelfrukost och spela kort. Bada och fika och läsa pocketböcker.

Det är som om hela kroppen andas ut när man kommer hit. Som om den stänger av allt det där som kändes viktigt förut och kopplar på något annat. Något sannare. Som om den minns att den har ett annat syfte – än att skynda och jäkta och fixa.

I måndags packade vi en bil full av mat och favoritsaker, hund och barn och for. Sedan dess har vi ärligt talat inte gjort särskilt mycket alls. Skrubbat färskpotatis och lagat sommarlunch. Fikat. Badat från bryggan. Suttit med kaffe på trappen och tittat på medan Moses rullat sig i gräset.

Det ser ut att bli soligt idag och jag ska ta en påtår på verandan medan Otto sover sin förmiddagslur. Det är ungefär så långt mina planer sträcker sig för den här onsdagen.

Några bilder från de senaste dagarna:

Sommarlunch med färskpotatis.

Fika, såklart!

Kvällsdopp med påtittande badkruka.

 

Efter-kvällsdopps-känslan!

Kommentarer

Pin It on Pinterest