Välj en sida
Iste recept

Gör eget iste!

Nu har jag bestämt att vintern officiellt är över och att sommaren (eller åtminstone våren) har börjat. Att det snöade så sent som häromdagen bortser vi ifrån och går vidare, tycker jag. I sann sommaranda gjorde jag igår iste, eftersom det är det somrigaste och godaste en kan dricka. SÅ gott! Här är mitt väldigt enkla recept.

Iste recept

 

Iste recept
ISTE
  • en liter kokande vatten
  • 2-3 påsar Earl Grey-te
  • 4 msk råsocker
  • 1 citron
  • isbitar
  1. Häll kokande vatten i en kanna tillsammans med tepåsar och socker och låt dra en lång stund – helst tills teet svalnat. Skär citronen i skivor och lägg ner. Låt istet stå i kylskåpet tills det blivit riktigt kallt och servera med isbitar.

TESTA OCKSÅ: LEMONAD

Färskpressad lemonad

iste recept

Kommentarer

Pin It on Pinterest