Välj en sida

En god och superenkel efterrätt som alltid blir lika uppskattad. Första gången jag smakade den var på en väns möhippa för flera år sedan och sedan dess har jag gjort denna vansinnigt goda chokladmousse med vit choklad hur många gånger som helst!

VARIERA!

Givetvis går det finfint att byta ut den vita chokladen mot någon annan typ av choklad om man gillar den bättre!

Chokladmousse med vit choklad.

Chokladmousse med vit choklad.

 

Chokladmousse med vit choklad.
CHOKLADMOUSSE med vit choklad
  • 100 g vit choklad
  • 4 dl turkisk yoghurt
  • jordgubbar till dekoration
  1. Smält chokladen i ett vattenbad och blanda den med yoghurten. Klicka upp i portionsformar eller muggar och dekorera med jordgubbar eller andra bär. Förvara i kylen i minst en halvtimme före servering.

FÖLJ MIG GÄRNA PÅ INSTAGRAM FÖR FLER SÖTA SAKER!

Chokladpudding

Kommentarer

Pin It on Pinterest