Välj en sida

Snart påskledigt! Det betyder massor av tid för rolig bakning och pyssel (åtminstone om vårvädret fortsätter innehålla hagel och snö som det verkar göra i min del av landet). Den här veckan kommer jag att tipsa om (minst) ett påskrecept eller roligt påskpyssel om dagen, så håll utkik här på bloggen och på instagram!

Ni får hemskt gärna bidra med era tips på påskroliga bakprojekt eller pyssel – här i kommentarerna, på facebook – eller på instagram. Tagga mig gärna i era instagrambilder (@sota.saker) om ni har gjort något roligt bakverk eller pyssel så att jag hittar er!

Dagens påsktips från mig till er är de här magiskt goda björnbärscupcakesen med apelsinfrosting i härlig påskgul skrud. Väldigt roliga att göra och om möjligt ännu roligare att äta upp!

Receptet hittar ni här: PÅSKMUFFINS

Bilder: Josefin Casteryd

Kommentarer

Pin It on Pinterest