Skynda att julfynda! - Söta saker
Välj en sida

Just nu har Adlibris specialpris på min julbok “Julens söta saker” så passa på om ni inte köpte den förra året! Perfekt gå-bort-present eller julklapp till någon som gillar att baka och är lika peppad på julen som jag är.

Som ni märker är jag löjligt stolt över den här boken! Själv älskar jag att inspirationsbläddra i jultidningar och julkokböcker så här års och blotta tanken på att någon kanske bläddrar i min bok på samma sätt gör mig alldeles nipprigt lycklig.

Så här står det i beskrivningen på baksidan av boken:

Snirkliga rullrån, engelsk julpudding, fransk trettondagskaka och italiensk panettone. Saftig coca-colakaka, polkarandiga marshmallows, kastanjetårta och ljuvlig saffranssemifreddo.

Therésia Erneborgs söta julbord är en underbar blandning av svenska julklassiker, importerade favoriter och helt galna nykomlingar. Kakor, bullar, efterrätter, massor av julgodis och tips på allt ifrån hur man gör sin egen julkalender till hur man serverar en härlig adventsbrunch. Allt som behövs för en riktigt god jul!

Alla bilder är tagna av Josefin Casteryd, som ju också fotade retroboken Sött från förr som kom för ett par år sedan och vårt bröllop, dessutom. Här är några smakprov från Julens söta saker…

PS: Just nu har mitt förlag Votum också specialpris på mina första två böcker – Söta saker och Sött från förr – för dem av er som vill julfynda rejält.

Bilder från Julens söta saker av Josefin Casteryd.

Kommentarer

Pin It on Pinterest