Välj en sida

En av de i särklass bästa sakerna med semester är hur annorlunda frukosten blir. Istället för att skynda i sig en kopp kaffe framför datorn får det ta tid, gå långsamt och vara länge. Vi äter nygräddade scones eller amerikanska pannkakor i stort sett varje morgon under sommaren och låter ingenting skynda på. Hjälp, vad jag behöver det!

Visste ni förresten att sconesdeg fungerar utmärkt att spara i kylen och grädda dagen därpå? Himla praktiskt, faktiskt. På så sätt behöver man ju bara baka någon gång i veckan, men får ändå nygräddat precis när man behöver det som bäst. Här hittar man mitt recept på scones. Baka dem i muffinsplåt så får de perfekt frallstorlek!

Fat: Rörstrands Ostindia. Kaffemugg: Swedish grace, också Rörstrand. Skål från Åhléns.

Kommentarer

Pin It on Pinterest