Välj en sida

Jag älskar verkligen mitt jobb på alla sätt och vis, men hjälp vad mycket det har varit den senaste tiden. Det som förut varit mitt vid-sidan-av-jobbet-jobb har långsamt gått över till att bli min heltidssysselsättning och fler och fler uppdrag och projekt har fyllt kalendern. Rädslan för att satsa fullt ut har börjat suddas ut och helt plötsligt har jag varit tvungen att tacka nej till saker som jag tidigare hade sagt ja till på studs. Hur kul som helst givetvis, men också lite läskigt, såklart. Tänk om jag missar något superkul… Tänk om det var just den grejen jag borde ha tackat ja till… Massor av sådana tankar hinner jag tänka och det är oftast först efteråt, när jag tackat nej, som jag inser att det var rätt beslut.

Risken med att jobba med det man älskar är att man liksom aldrig slutar jobba, nämligen, för det finns alltid något mer man kan göra, förbättra, utveckla, komma på och sätta igång med. Därför känns det extra lyxigt och välbehövligt med lite semester nu. Bloggen kommer jag naturligtvis att finnas kvar på, precis som vanligt, men i övrigt stänger jag av ett litet tag, sjunker in i en god bok eller två och tar en bit tårta till. Hej sommarlov!

Tårtrecept här.

Kommentarer

Pin It on Pinterest