Ett gott år - Söta saker
Välj en sida

Snart står ett nytt år för dörren. Jag gör bokslut över det som varit och blickar framåt mot det som kommer. Jag gillar sådant. Att sammanfatta, minnas tillbaka och drömma mig framåt. Att liksom få kasta det dåliga bakom mig och packa det bra i en väska att ta med in i nästa år.

2014 har varit ett innehållsrikt år för både för mig personligen, men också för den här bloggen. I april bestämde jag mig för att flytta den hit, till Amelia, och fick på köpet en massa nya läsare, men framför allt en helt ny blogglädje. Det är jag så himla tacksam för!

Ett stort tack till alla er som gör det så roligt att skriva den här bloggen. Till er som varit med från starten, med sneda cupcakes och suddiga mobilbilder under spisfläkten, och till er som hittat hit på senare tid. Jag älskar att läsa era kommentarer, här och på facebook och instagram, och att inspireras av era bidrag till Månadens sötsak och #bakcirkeln. Tack för att ni finns och må ni få ett gott och kärleksfullt nytt år!

Kommentarer

Pin It on Pinterest