Allt som hör julen till... - Söta saker
Välj en sida

Den kryper lite närmre nu – julen. Till helgen är det första advent och någonting börjar förändras i luften. Trots kylan blir det liksom lite varmare. Stjärnor lyser upp fönstren och långsamt börjar människor sakta ner och bromsa in. Förbereda sig på att gå i ide ett litet, litet tag, med tända ljus, varm glögg och dem man gillar bäst. För mig är det den bästa perioden på hela året. Och att baka vid den här tiden är något alldeles speciellt.

Under kategorin JUL i kategorilistan kommer jag att samla alla årets (och en del från tidigare år) julrecept för man enkelt ska hitta all julinspiration här på bloggen. Och givetvis blir det också ett och annat smakprov ur Julens söta saker!

God julbakning!

 

 Bild av Josefin Casteryd för Julens söta saker.

Kommentarer

Pin It on Pinterest