Välj en sida

Från och med i dag ser den här bloggen rejält annorlunda ut. För ett tag sedan bestämde jag mig nämligen för att flytta den hit, till amelia.se, och helt enkelt testa något alldeles nytt, efter fem års bloggande på egen sida – jo, det har ta mig tusan gått fem år, vet ni vad!

Flytten innebär förhoppningsvis att ännu fler läsare hittar hit och att bloggen, som fått stå lite grann åt sidan för bokskrivande och andra projekt, kan få nytt liv och mer av min tid och uppmärksamhet. Innehållet kommer att vara detsamma som alltid, även om ytan ändrat form och några knappar och länkar bytt plats. Jag hoppas att ni hänger med mig på resan och ser vart det bär!

Vi börjar med en kopp kaffe, tycker jag. Och receptet på en riktigt bra flyttgröt.

Klappgröt med blåbär

  • 2½ dl vatten
  • 3 msk mannagryn
  • ¾ dl blåbärssylt
  • ca 1 msk citronsaft
  • vispad grädde och en handfull blåbär

Koka vattnet och vispa ner mannagrynen. Låt gröten småkoka i några minuter tills den blir tjock och vispa därefter ner sylten. Koka upp på nytt och häll sedan över gröten i en bunke. Vispa den fluffig med elvisp eller ballongvisp och tillsätt citronsaften under tiden. Servera med vispad grädde och blåbär.

Kommentarer

Pin It on Pinterest