Välj en sida

De senaste veckorna har jag varit på resande fot och besökt några av mina absoluta favoritställen i världen. Jag har träffat gamla goda vänner och druckit imponerande mängder afternoon tea i London. Klättrat runt i second hand-källare och suttit på kaffeserveringar i Paris. Och dessutom hunnit spendera några väldigt varma dagar under ett stort parasoll i Nice tillsammans med en bunt nyinköpta böcker. Helt fantastiskt, alltsammans! Och att så många av er har hängt med på ett hörn via instagram och twitter har varit extra roligt.

Så småningom tänker jag försöka samla mina bästa smultronställen i London och Paris i en lite längre post. Men först ska jag packa upp alla roliga inköp och ta en kopp kaffe. Väldigt trevligt semestergöra det också. Hur har er sommar varit så här långt?

Kommentarer

Pin It on Pinterest