Välj en sida

Den här veckan har varit full av roliga saker. Nya jobb, spännande projekt, tuffa förhandlingar, kul erbjudanden och intressanta människor. Sådant som gör att man blir alldeles hög på intryck och så totalt utslagen när helgen kommer att man sover till klockan ett och inte orkar göra något annat under hela lördagen förutom att äta bakelser och dricka te. Inte ens fundera på att baka något utan på sin höjd inspireras av godsaker som andra människor gjort och bloggat om. Här är veckans lördagslänkar.

Smores i kakform från Tracy’s culinary adventures. Kanske den bästa idén sedan flytande marshmallows.

Franska sega jordgubbsmaränger från Made by Mary.

Förmodligen den finaste blandningen av amerikansk sprit, kaffe och hallonmousse någonsin. Från Matsafari.

Och scones med ricottaost och färska jordgubbar. Courtesy of Two peas and their pod.

Kommentarer

Pin It on Pinterest